Voor de vierde editie van World Cup Driebanden in Veghel werd, er net als de voor de voorgaande edities, een delegatie van Belgische scheidsrechters uitgenodigd. Van 22 t.e.m. 26 oktober 2023 mochten zij de Nederlandse collega’s ondersteunen om de vele wedstrijden te leiden.
Van links naar rechts : Danny Van Vossel, Ludo Thuys, Luc Germonpré, Benny Delvaux, Tom Van Biesen en Jan Van Den Brande.
Op de eerste wedstrijddag trad ook Martin Spoormans aan als scheidsrechter.

Het voltallige arbitragekorps onder leiding van Paul Brekelmans (eerste van rechts)

Foto’s : Ton SmildeRobert Monnissen, Ludo Thuys, Luc Germonpré, Tom Van Biesen, Jan Van Den Brande, Danny Van Vossel

Voor de tweede editie van World Cup Driebanden in Veghel werd, er net als de voor de eerste editie, opnieuw een delegatie van Belgische scheidsrechters uitgenodigd. Van 7 t.e.m. 11 november 2021 mochten zij de Nederlandse collega’s ondersteunen om de vele wedstrijden te leiden.

En op 11 november 2021 was het een dubbele hoogdag voor Danny Van Vossel, nl. zijn verjaardag en een speciale verrassing uit handen van UMB President Faroek Barki : zijn bevordering tot UMB referee.
Eigenlijk was hij reeds een jaar geleden benoemd maar door de Covid19 pandemie kon de overhandiging pas plaats vinden tijdens de World Cup in Veghel.
Ook Françoise Docquier en Benny Van Goethem zijn toen benoemd. Zij zullen hun attributen en insignes later ontvangen via NAC Voorzitter Robert Monnissen.Een verslag over de opleiding van kandidaat Nationale scheidsrechters in Lissabon (Portugal).